· 

Op de beurs

Op donderdag 22 maart 2018 was het eindelijk zo ver! Na een jaar voorbereidingen voor de beurs Creative life, mochten we dan eindelijk los met opbouwen/stylen en organiseren. Voor deze beurs ging ik een samenwerking aan met Jenny met haar bedrijf Pillows&pie. Een dag voor de 3 daagse beurs kregen alle standhouders een dag de tijd om hun plekje op te bouwen en in te richten.We hadden het heel goed in ons hoofd en het eind resultaat mocht er dan ook zijn!

 

 

Vrijdag 23 maart was onze eerste echte beursdag! Wat was het spannend maar een uitdaging om te ervaren nu eens een standhouder te zijn ipv een bezoeker! Jenny en ik hadden een goodiebag samengesteld die wij aan de mensen konden uitdelen. Dit werkte heel goed omdat je op deze manier snel tot een gesprek kwam met de mensen. 

Dag 2 op de beurs! Zaterdag was een druk bezochte dag op de beurs door bezoekers en dat merkte wij ook aan ons georganiseerde moodboard workshop die wij gaven. Al snel zat onze tafel vol met creatieve en enthousiaste mensen! Iedereen had weer een andere reden om aan de workshop tafel te komen zitten en iedereen probeerde wij tip en tricks te geven over hoe je het aan pakt in je interieur.

 

Wat is het leuk om mensen te helpen en te laten zien dat wat ze gemaakt hadden met een paar aanpassingen een prachtig geheel werd!

De laatste beursdag! Totaal 520 goodiebags en visitekaartjes mogen uitdelen! Dat wij ons zelf gepromood hebben lijkt me wel duidelijk!!! Wat een fantastische ervaring was dit! Enorm leerzaam en ontzettend leuk om te doen!!

 

Ik wil alle mensen die in onze stand zijn geweest bedanken voor alle complimenten, lieve woorden, enthousiastme en leuke gesprekken die wij hebben mogen voeren!!

 

 

Groetjes Linda Olijkan