Prijzenlijst

p.v.e

Voor een persoonlijk gesprek kom ik gratis langs. Zo is er de mogelijkheid alles rustig door te spreken en alle wensen kenbaar te maken.


Kleuradvies

 

Een advies voor kleur gebruik in je huis.

Welke kleur, kan je waar het beste aanbrengen, welke sfeer wil je creeeren en hoe blijft het een geheel? Ik kan je hier in advieseren! Je krijgt kleurnummers, stalen, een proefpotje verf en een plattegrond met daarop welke muur welke kleur.

 

50 euro

Indelingsplan

Aan de hand van een plattegrond van de ruimte, maak ik op schaal, drie verschillende plannen voor een indeling, met inrichting ( zwart/wit )

 

200 euro

 


Plattegrond (optie op het indelingsplan)

Als de klant een indeling heeft gekozen maak ik een plattegrond in kleur met de juiste indeling en inrichting.

 

70 euro

Lichtplan (los lichtplan zijn kosten plattegrond en lichtplan)

In een lichtplan geef ik advies over welke soort verlichting, waar te plaatsen en waarom. Dit geef ik weer in de plattegrond van de ruimte. 

 

70 euro

Interieuradvies

Hierin presenteer de keuze van de soort inrichtingselementen, vloer, verf kleur, behang, raambekleding en verschillende materialen (incl. stalen). Waarvan ik denk dat het bij de klant past en het zo een mooi en spannend geheel kan worden. 

 

450 euro


Perspectieftekeningen

Ik maak een 1- en 2- puntperspectieftekeningen en een vooraanzicht van een wand in kleur, zodat je goed het eindresultaat kan zien.

 

250 euro


 

Reiskostenvergoeding word berekend via www.bezinekosten-berekenen.nl als het buiten regio Moerkapelle/Gouda/Waddinxveen/Zevenhuizen is. (vaak is er 2x een thuisbezoek nodig voor het persoonlijkgesprek en de uiteindelijke presentatie)