Prijzenlijst

Persoonlijk gesprek

Voor een persoonlijk gesprek kom ik gratis langs. Zo is er de mogelijkheid alles rustig door te spreken en alle wensen kenbaar te maken wat jullie anders zouden willen in jullie huis.


Indelingsplan

 

Hierin maak ik 3 verschillende opstellingen van de ruimte, in kleur en op schaal.

Dit kan met de bestaande meubelen, omdat je tevreden bent met je inrichting maar alleen de ruimte anders zou willen benutten.

Of met een geheel vernieuwd interieur die ik jullie adviseer in een persoonlijk interieuradvies.

 

200 euro

Interieuradvies

Nadat ik langs ben geweest om jullie wensen te bespreken, ga ik hiermee thuis aan de slag. Ik maak een persoonlijk interieuradvies met daarin  de keuze voor meubels, vloer, wanden, en raambekleding. Alles word zichtbaar in beeld materiaal (incl. stalen) en jullie krijgen een complete bronvermelding waar alles te koop is en wat de prijzen zijn per item. Dit interieuradvies kom ik bij jullie presenteren.

 

450 euro

Lichtplan

In een lichtplan geef ik advies over welke soort verlichting, waar te plaatsen en waarom. Dit geef ik weer in de plattegrond van de ruimte. 

 

70 euro

Afstylen

 

Na het realiseren van het interieuradvies, kan ik ook helpen met het afstylen.

Ik shop voor het door jullie gekozen bedrag alle accessoires die nodig zijn om het plaatje helemaal af te maken. Kussens, vazen met bloemen of pluimen,  spiegel, wandrekjes enz... 

Ik decoreer dit mooi in je huis en vertel waar die spiegel mooi kan komen te hangen. (m.u.v gaten boren in de muur)

 

150 euro (excl. budget shoppen)

Verkoopstyling

 

Met een verkoopstyling zorg ik ervoor dat jouw huis dat gene uitstraalt wat een koper graag wil zien. Ik kom langs en we lopen alle ruimtes langs. Ik vertel dan hoe je de ruimte zo aantrekkelijk mogelijk kan maken voor de verkoop. Dit kan zijn door dingen op te bergen, verven, verplaatsen of zelfs toe te voegen. Ik maak daarna een mooi uitgeschreven overzicht van de dingen die per ruimte anders zouden kunnen. Deze  lijst komt dan per mail naar je toe. Daarmee kun je dan aan de slag.

 

150 euro


 

Reiskostenvergoeding word berekend via www.bezinekosten-berekenen.nl als het buiten regio Moerkapelle/Gouda/Waddinxveen/Zevenhuizen is. (vaak is er 2x een thuisbezoek nodig voor het persoonlijkgesprek en de uiteindelijke presentatie)