Kees Laurijsen (27-11-2017)

 

Al lange tijd willen we onze woonkamer anders inrichten. Telkens vervingen we weer iets maar het werd nooit een mooi geheel. Toen onze zoon en schoondochter hun huis verbouwden hebben ze advies gevraagd aan Linda. Dat was een schot in de roos. Het beviel ons zo goed dat we ook contact op hebben genomen met Linda. Direkt tijdens het eerste gesprek bij ons aan huis hadden we het goede gevoel. Na 3 weken kwam ze met die plannen die ze uitvoerig besprak. Er zat er 1 bij die ons helemaal beviel en we ook helemaal gaan uitvoeren. Het plan is volledig. De kleuren op de muren, de vloer, de meubels en overal de prijzen erbij en waar aan te schaffen. Wij zijn dan ook zeer tevreden en starten binnenkort met de uitvoering.

 

 

Sabine Matthijs (woensdag 14 februari 2017  21:34)

 

Toen wij onze slaapkamer en werkkamer gingen verbouwen had ik Linda Olijkan om advies gevraagd over de inrichting. Ze heeft toen 3 moodboards voor ons gemaakt. Erg leuk!

En nu heeft ze gewoon een eigen website!!

Dus zoek je nog een goede interieurstyliste, dan beveel ik je Linda aan!

Commentaren: 1 (Discussie gesloten)
  • #1

    Fam. Laurijsen (dinsdag, 04 april 2017 20:37)

    Wij gaan binnenkort verbouwen en Linda heeft ons geholpen met het lichtplan, hulp bij inrichten en alle spulletjes uitgezocht zodat het leuk bij elkaar past. Ze heeft goed naar onze wensen geluisterd (kinderhoekje en aquarium) zodat wij helemaal zin hebben om het zo te gaan inrichten! Mijn man is ook blij dat we niet meer zoveel tijd kwijt zijn met shoppen!